Bibelskolan för dig som inte kan flytta, PTL distans

Studera

Nu kan du ansöka till PTL distans, bibelskolan som du kan läsa hemma i vardagsrummet.

Sedan flera år tillbaka utbildar vi elever från hela Sverige. Den gemensamma faktorn är att de alla längtar efter att få gå bibelskola, men av olika anledningar kan de inte flytta från orten. Vi vill fylla det behovet.

Vi tror att det finns en stor outnyttjad potential i våra församlingar, troende som vill få en rejäl bibelgrund att stå på, för att kunna tjäna Jesus på ett effektivt sätt. Om du tillhör dem är du välkommen att bli elev hos oss. Vi vill hjälpa dig att förvalta de gåvor Gud lagt ner i dig på bästa sätt, så att både du och din församling blir välsignade.

Vilka kan då söka? Vår utbildning är utformad så att alla som vill tjäna Gud skall kunna söka. Vi har genom åren haft elever från alla möjliga sammanhang och med olika mål. Om vi tror att du kommer att klara det? Ja, om du har möjlighet att avsätta en stund varje dag och verkligen vill, kommer du att göra det som flera gjort före dig – ta examen vid vår distansbibelskola.

Intresserad? Kontakta oss på info@ptlministries.org och beställ mer information, eller ladda hem den som PDF via länken här nedan.

Ladda hem information och ansökningshandlingar till PTL DISTANSBIBELSKOLA. Här! (pdf)